Odlična ideja za prodoren uspeh

Člani skupine

Font:

 

 

 

V okviru sistema je podjetje Montavar Metalna Lola, katere glavna dejavnost je izvajanje proizvodnih aktivnosti na področju izdelave iz črnih in nerjavnih materialov:

  • jeklenih konstrukcij,
  • tehnološke opreme in
  • cevovodov.

S to proizvodno dejavnostjo, lahko podjetje Metalvar ponudi naročnikom celovite posle, torej montažo in proizvodnjo.

Glavna dejavnost podjetja Montavar Metalna Nova je izvajanje montažne dejavnosti. Montažna dejavnost se izvaja predvsem na teritoriju Bosne in Hercegovine. Izvajajo se tudi dela na obstoječih projektih našega sistema.

V Nemčiji imamo odprto predstavništvo. Osnovna naloga predstavništva je trajna prisotnost na nemškem trgu in prezentacija našega sistema potencialnim nemškim investitorjem.

Glavna dejavnost podjetja je obdelava trga Norveške v sodelovanju z podjetjem Norimport trading AS, kakor tudi iskanje možnosti za skupni nastop z norveškimi podjetji na tretjih trgih. Zaposlitev norveškega kadra nam omogoča boljše poznavanje poslovnega okolja Norveške in s tem dostopa do informacij o zanimivih projektih. Kontakt: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Glavna dejavnost podjetja Metalcon je izvajanje montažne dejavnosti s predfabrikacijo. Montažna dejavnost se izvaja predvsem na teritoriju Nizozemske. Izvajajo se tudi dela na obstoječih projektih našega sistema. Večina aktivnosti podjetja poteka  na področju izdelave in montaže izdelkov iz črnih in nerjavnih materialov.

 

 

Glavna dejavnost podjetja je projektiranje hidromehanske opreme. Projektira se hidromehanska oprema za domači in tuji trg.